Vier gangen menu
Op zaterdagavond kan enkel het vier gangen menu met keuze in hoofd- en nagerecht genomen worden.
Menu Kokarde
van 30 maart tot en met 11 mei
Dit menu wordt enkel per tafel geserveerd.
Fingerfood en hapje vooraf
****
Asperge- paling- erwt- koolrabi- lavas- yoghur
En/of
Tongschar- Parma ham- croutons- groene asperge- tomaat- Parmezaan
****
Baars- zilte groenten- venkel- tuinbonen- polenta- zwarte look- blanke boter
Of
Parelhoen- zwezerik- asperge- andijvie- bloemkool- daslook
****
Witte chocolade- aardbei- vlierbloesem- verbena
Of
Huisbereid vanille ijs met warme chocolade
of
Kaasbordje "Van Tricht" – chutney – toast met gekonfijte vruchten
(Supl € 7.00)
Prijs:
Drie - gangen : 59.50€
Supplement aangepaste wijn : 19.00 €
Supplement All-in (cava,wijnen,water en koffie) : 31.00 €
Vier - gangen: 72.00€
Supplement aangepaste wijn : 26.00 €
Supplement All-in (cava, wijnen, water, koffie) : 39.00 €
Tijdelijk is er geen à la carte te verkrijgen.