Menu Kokarde

van 01/10 tot 17/11

Fingerfood en Hapje vooraf
****
Eend- gerookt- eendenlever- rode biet- brioche- mosterdsla- peer
En/Of
Sint Jacobs- aardpeer- witlof- hazelnoot
****

Roodbaars- wortel- pompoen- paddenstoelen- gekonfijte aardappel- zachte kalfsjus
Of
Everzwijn filet- appel- knolselder- groene kool- fruitpeper

****
Melkchocolade- kastanje- noten
Of
Huisbereid vanille ijs met warme chocolade
Of
Kaasbordje "Van Tricht" – chutney – toast met gekonfijte vruchten

Supl € 6.00


Drie - gangen : 51.00€
Supplement aangepaste wijn : 17.00 €

Supplement All-in (cava,wijnen,water en koffie) : 29.50 €

Vier - gangen: 63.00€
Supplement aangepaste wijn : 23.00 €

Supplement All-in (cava, wijnen, water, koffie) : 36.00 €


op zaterdagavond serveren wij enkel het menu, geen a la carte