AFHAALGERECHTEN

20-21-22 en 27-28 en 29 november

Vrije keuze menu drie gangen één voorgerecht , vier gangen twee voorgerechten

Zalm (gemarineerd, gerook, mousse) - knolselder- rode biet- walnoot- ricotta(€14.00)
EN/OF
Tarbot- jonge spinazie- prei- champagnesaus(€17.00)
------------------
Vlaswijting- gekarameliseerd witlof- zoete ui- peterselie korst- zachte mosterd- Duchesse aardappel (€22.00)
OF
Everzwijnrug- cox appel met veenbes- pastinaak- savooikool- aardappel rösti (€24.00)
------------------
Mascarpone- speculoos- mandarijn (€7.00)
OF
Zwarte woud 2.0 (chocolade- krieken- vanille) (€7.00)

3 gangen menu: €39,50 p.p.

4 gangen menu : 49.50 p.p.

foto

A la carte

Gerechten van het menu zijn ook apart verkrijgbaar zie prijzen achter het gerecht.

Knolseldersoepje met "copa" van everzwijn €9.00 per liter

Paling in 't groen - €25,00

Paling in romige kreeftensaus - €28,00

Gegrilde tarbotfilet met herfstgroentjes en mosterdsaus VG €17.00 - HG €26.00

Kaasbordje 'Michel Van Tricht' met notenbrood en huisgemaakte chutney €11.00


Praktisch

Afhalingen
In het restaurant
Vrijdag en zaterdag tussen 17u00 en 19u00
Zondag tussen 11u00 en 13u00.h

Bestellingen
Voor afhaling vrijdag bestellen voor donderdag 18u00.
Voor afhaling op zaterdag en zondag bestellen voor vrijdag 18u00.
Via mail info@kokarde.be, telefoon 052/520.580 of mobiel 0495/17.26.84

Betalen
Cash
Bancontact
Kredietkaart
Horecabons van Dendermonde
Kadobons van 'Kokarde'

  • De koude voorgerechten en desserts worden op bord gedresseerd, de warme zijn zeer gemakkelijk op te warmen, alles wordt in wegwerpmateriaal meegegeven
  • Wij volgen nauwkeurig de richtlijnen ivm hygiëne, social distance en aantal personen tijdens de afhaling.
foto2