Tartaar van ‘ mi- cuit ‘ zeebaars, komkommer, radijs, groene appel sorbet, ceviche dressing

 

en / of

  

Vlaswijting, asperges, Fregola, zeegroenten, morieltjesjus

 
________________________________________________________________________________________________________________

   

Pladijs- goujonnette, primeurgroenten, groene kruiden, aardappel crème

 

of

 

Lam, aubergine, artisjok, tomaat, lenteui, kikkererwten

 _______________________________________________________________________________________________________________

 

Aardbei, rabarber, citroen, basilicum

 

of


Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus

of



Bordje met artisanale kazen geaffineerd door kaasmeester Michel van Tricht
met chutney van appel en gedroogde abrikoos
(supl.€5.00 of €9.00 met glaasje wijn , port of streekbier )

Kaas als extra gang + € 10.00 of € 14.00 met glaasje wijn, port of streekbier

 

 

Dit menu loopt van 29 maart tot en met 9 mei.

Bij vragen over allergenen helpen wij u graag verder.

 

Prijs : 

3 gangen zonder dranken €47.00
3 gangen met aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht € 63.00
3 gangen all in met glaasje cava, wijnen, water en koffie € 78.00 (BOB-formule beschikbaar € 70.00)

4 gangen zonder dranken € 57.00
4 gangen met aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht € 79.00
4 gangen all in met glaasje cava, wijnen, water en koffie € 95.00 (BOB-formule beschikbaar € 84.00)    


Het menu Kokarde wordt enkel per tafel geserveerd
Op zaterdagavond wordt enkel het Kokarde menu geserveerd en geen “a la carte”

 

 

 

 

  

 

 

Wekelijks wisselend menu met voorgerecht, vis - of vleesgerecht en koffie.
Wij serveren dit menu ’s middags tijdens weekdagen.

Indien u wenst serveren we dit op één uur, gelieve wel bij reservatie of bestelling dit te melden.

lunchmenu zonder dranken €31.00
met aangepaste wijn €42.00
all-in met cava, wijnen en water €49.00