MENU KOKARDE
17/10 tot en met 04/12
Hapje en fingerfood
****
Hert gedroogd - knolselder - Lochtemberger - kweepeer - walnoot
En/Of
Sint Jacobsvrucht op de plancha - girolles - Roscoff ui - bouillon
****
Vlaswijting - mossel - pompoen - zeekraal - saffraan aardappel - mousseline
Of
Fazant filet - witloof tartin - pastinaak - appel - kroketje - cumberland sausje
****
Chocolade 70% - Durondeau peer - koffie
Of
Huisbereid vanille ijs met warme chocoladesaus
Of
Kaasbordje "Van Tricht" - chutney - toast
(suppl. € 7.00)
Drie - gangen : €62.50
Supplement aangepaste wijnen: €20.00
Supplement All-in (cava, wijnen, water en koffie): €30.00
Vier - gangen: €75.00
Supplement aangepaste wijnen: €28.00
Supplement All-in (cava, wijnen, water, koffie): €42.00