MENU KOKARDE

17/10 tot en met 04/12

Hapje en fingerfood

****

Hert gedroogd - knolselder - Lochtemberger - kweepeer - walnoot

En/Of

Sint Jacobsvrucht op de plancha - girolles - Roscoff ui - bouillon

****

Vlaswijting - mossel - pompoen - zeekraal - saffraan aardappel - mousseline

Of

Fazant filet - witloof tartin - pastinaak - appel - kroketje - cumberland sausje

****

Chocolade 70% - Durondeau peer - koffie

Of

Huisbereid vanille ijs met warme chocoladesaus

Of

Kaasbordje "Van Tricht" - chutney - toast
(suppl. € 7.00)

Drie - gangen : 62.50
Supplement aangepaste wijnen: €20.00
Supplement All-in (cava, wijnen, water en koffie): €30.00

Vier - gangen: €75.00
Supplement aangepaste wijnen: €28.00
Supplement All-in (cava, wijnen, water, koffie): €42.00