MENU KOKARDE

tot en met 19 oktober


Hapje en fingerfood

****

Zeebaars in olijfolie gegaard- vichyssoise- boontjes- groene asperge

En/Of

Bosduiffilet- knolselder- girolles- bladerdeeg

****

Kabeljauw- mosselkorst- prei- tomaat- dragon

Of

Eend filet- pompoen- mais- wortel- abrikooschutney-

****

Melkchocolade- braambes- hazelnoot

Of

Huisbereid vanille ijs met warme chocolade

Of

Kaasbordje "Van Tricht" – chutney – toast met gekonfijte vruchten
(Supl € 7.00)


Drie - gangen : 59.50€
Supplement aangepaste wijn : 19.00 €
Supplement All-in (cava,wijnen,water en koffie) : 31.00 €

Vier - gangen: 72.00€
Supplement aangepaste wijn : 26.00 €
Supplement All-in (cava, wijnen, water, koffie) : 39.00 €

Tijdelijk is er geen à la carte te verkrijgen.