foto

Afhaalmenu KOKARDE

feestdagen 2020-2021

Hapje

Gebrande makreel – ricotta – gemarineerde groentjes – gazpacho

Gerookte paling - zuurdesem – rode biet

***

Sint Jacobsvrucht – krab – koolrabi –appel –yoghurt – bieslook

***

Grietfilet – spinazie – prei – beukenzwam – champagnesaus

***

Zeebaars – schelpjes – venkel – honingtomaat – bouillabaisse jus – bomba rijst "paella style"

Of
Hert ribstuk – witlof – appel – veenbes – spitskool – pastinaak – amandelkroketjes

***

Mandarijn – chocolade – pinda

Of
Mascarpone – pistache – boter crème

59.00 € (inclusief broodje en boter)

foto2

A la carte

Hapjesbox € 10.00

Gebrande makreel – ricotta – gemarineerde groentjes – gazpacho
Gerookte paling- zuurdesem –– rode biet
Tartaar van kalf – tonijnmayo – parmezaankrokant

Voorgerechten

Sint Jacobsvrucht – krab – koolrabi – appel – yoghurt – bieslook € 17.00

Terrine van ganzenlever – chutney abrikoos – appel en notentoast € 15.00

Grietfilet – spinazie – prei – beukenzwam – champagnesaus € 15.00

Kreeft (+/-500 gr.) 'Bellevue' of

stoofpotje met juliennegroentjes en een bouillabaisse sausje. Halve kreeft: € 20.00
Hele kreeft: € 39.00

Romig boschampignonsoepje met fazant – witlof en spekjes (0.5L.) € 7.00

Bisque van kreeft met Armagnac en groene asperges (0.5L.) € 10.00

Hoofdgerechten

Zeebaars – schelpjes – venkel – honingtomaat – bouillabaisse jus –
bomba rijst "paella style" € 25.00

Gegrilde tarbotfilet met wintergroentjes – knolseldercrème en mosterdsausje € 25.00

Gestoomde tongfilets – grijze garnaal – mossel – champignons – romige aardappelpuree € 27.00

Paling in 't groen € 25.00

Paling in kreeftenroomsaus € 28.00

Hert ribstuk – witlof – appel – veenbes – spitskool – pastinaak –
amandelkroketjes € 25.00

Fazant op lage temperatuur – witlof – appel – knolselder – veenbes –
dauphine aardappel € 23.00

Nagerechten

Mandarijn – chocolade – pinda € 8.00

Mascarpone – pistache – boter crème € 8.00

Chocoladetaart – kokos – mango € 8.00

Kaasbordje "Van Tricht" – appelchutney – vlierbloesem – notentoast €11.00 Assortiment van koekjes – chocolade en snoepjes (voor 2 personen) € 5.00

foto3

Praktisch

Afhalingen - in het restaurant
Donderdag 24 en 31/12 tussen 15u00 en 18u00
Vrijdag 25/12 en 1/1 tussen 10u30 en 12u00.

Bestellingen
Voor afhaling kerst: bestellen vóór 20 december.
Voor afhaling oud en nieuw jaar: bestellen vóór 27 december.
Via mail info@kokarde.be, telefoon 052/520.580 of mobiel 0495/17.26.84

Betalen
Cash
Bancontact
Creditkaart
Horecabons van Dendermonde
Kadobons van 'Kokarde'

  • De koude voorgerechten en desserts worden op bord gedresseerd, de warme zijn zeer gemakkelijk op te warmen, alles wordt in wegwerpmateriaal meegegeven